[elektro-etc] halászlé
Topybear
topybear at gmail.com
Wed Dec 22 22:10:47 CET 2010
On 2010.12.22. 20:47, Hofferek Attila wrote:
> Ki hogy főzi?
>
> Én egyik "iskolát" sem követem (bajai, dunai, tiszai, balatoni, stb),
> és nem teszek bele vendégzsírt, csak a halnak a saját zsírja kerül
> bele. Ennélfogva bőrt nem nyúzok le egy halról sem, abban és az alatt
> van a legtöbb zsiradék. Viszonylag egyszerű az elkészítés: az
> alaplének valót, meg egy kis sót összefőzök, kb húsz percig,
> passzírozom, utána kerül bele a hagyma, a halhús, a paprika, a csípős,
> ha nem esznek belőle gyerekek, és a só. Kb 30 perc alatt készen van.
> Idén is a kertben bográcsban csinálom :-)
>
>
Nincs elég konfliktus a listán, akarsz még egy bajai vs szegedi halászlé
ellentétet is? :D
Topy
More information about the Elektro-etc
mailing list