[elektro-etc] mocsárláz :) - forralt bor

elight elight at ele.hu
Wed Dec 15 17:21:25 CET 2010


Természetesen minden, izlés szerint!

Mert ha MackDögleszkes, vagy Pízzafalós az izvilágod,
lehet kapni tasakos , instant Forraltbor Fűszer Keveréket.
De a Gourmadok, ahogy az előttem szólók már megemlítették,
  mindent maguk kotyvasztanak, ízlésük és hangulatuk szerint.
Ennek az előnye, hogy megközelítőleg tudható is,
  mi minden van benne ,  a dugóforgácson kívűl.

Üdv   István


2010.12.15. 16:05:34 dátumon Fekete Róbert <frobi at harden.hu> írta:

> tehát
> 1 üveg jófajta vörösbor száraz? félédes? édes?
> méz, mennyi is?
> 1 valami macskapöcsepaprika ?
> felforral és annyi?
>
> vagy?
>
> 2010-12-15 16:03 keltezéssel, elight írta:
>> Bocs , félre értettelek.
>>
>> Szerintem a forraltbor nem főzött bor ,
>> ahogy azt a neve is mutatja.
>> Tehát szó sincs semmi féle főzésről.
>>
>> Hitelen melegítem az első gyöngyöző buborékig
>> fedő alatt , és egy kiscsit állni hagyom..
>>
>> Természetesen előre bele a mindenfélét,
>> és szó sincs semmiféle vízről, ugye..
>> Esetleg ha valamely gyereknek főzöm, mert Ő is megkívánta,
>> akkor, pusztán takarékosságí okokból,
>> ( ne kelljen soká sopánkodni a második üveg bormaradéka felett )
>> bevallom egyharmadal mégis csak szaporítom,
>> hogy ne csak mutatóba jusson
>> annak aki olyannyira fáradozott... :D
>>
>> Üdv István
>>
>>
>>
>>
>>
>> 2010.12.15. 15:17:57 dátumon Hofferek Attila <hofi at soka.co.hu> írta:
>>
>>> 2010.12.15. 15:08 keltezéssel, elight írta:
>>>> Azóta nem nyúlkálok semerre,
>>>> továbbra is valamiféle rendes vörösborból készítem!
>>>
>>> A kérdésem az volt, hogy a borral együtt főzöd, tehát eltávolítod-e
>>> belőle az alkoholt, vagy a bort csak utólag öntöd bele? :-)
>>>
>>
>>
>


-- 
Az Opera forradalmian új levelezőjét használva: http://www.opera.com/mail/



More information about the Elektro-etc mailing list