[elektro-etc] mocsárláz :) - forralt bor
Fekete Róbert
frobi at harden.hu
Wed Dec 15 16:05:34 CET 2010
tehát
1 üveg jófajta vörösbor száraz? félédes? édes?
méz, mennyi is?
1 valami macskapöcsepaprika ?
felforral és annyi?
vagy?
2010-12-15 16:03 keltezéssel, elight írta:
> Bocs , félre értettelek.
>
> Szerintem a forraltbor nem főzött bor ,
> ahogy azt a neve is mutatja.
> Tehát szó sincs semmi féle főzésről.
>
> Hitelen melegítem az első gyöngyöző buborékig
> fedő alatt , és egy kiscsit állni hagyom..
>
> Természetesen előre bele a mindenfélét,
> és szó sincs semmiféle vízről, ugye..
> Esetleg ha valamely gyereknek főzöm, mert Ő is megkívánta,
> akkor, pusztán takarékosságí okokból,
> ( ne kelljen soká sopánkodni a második üveg bormaradéka felett )
> bevallom egyharmadal mégis csak szaporítom,
> hogy ne csak mutatóba jusson
> annak aki olyannyira fáradozott... :D
>
> Üdv István
>
>
>
>
>
> 2010.12.15. 15:17:57 dátumon Hofferek Attila <hofi at soka.co.hu> írta:
>
>> 2010.12.15. 15:08 keltezéssel, elight írta:
>>> Azóta nem nyúlkálok semerre,
>>> továbbra is valamiféle rendes vörösborból készítem!
>>
>> A kérdésem az volt, hogy a borral együtt főzöd, tehát eltávolítod-e
>> belőle az alkoholt, vagy a bort csak utólag öntöd bele? :-)
>>
>
>
More information about the Elektro-etc
mailing list