[elektro-etc] hecsedli

gyapo gyapo at freemail.hu
Thu Dec 3 14:54:31 CET 2009


>Eddig én is, és sanszos, hogy ezután is, csak 
>ugye ott áll tonnaszám az alapanyag.
>Nagyon finom tud lenni!

"A csipkebogyók két végét levágjuk. Nem ajánlom 
csipkedni, majd megtudod miért, ha mégis 
kipróbálod. Megmosod alaposan, és felöntöd annyi 
vízzel, amennyi ellepi. Felforralod, majd lassú t 
zön, fed alatt puhára f zöd. Akkora lyukú sz r n 
átpasszírozod, amin a magok nem tudnak átmenni, 
de itt még nincs vége. Egy nagyon s r szitán még 
átsz röd, (tüllszitán szoktam) hogy a csipke 
szúrós kis szálkái ne menjenek át. Használj 
gumikeszty t fent említett ok miatt. Iszonyatosan 
tud fájni napokig-hetekig! Ha kész, a trutyit 
újra odateszed rotyogni. Ha már elfogadhatóan s r 
vé min síted, zutty bele a cukrot. Most már ne 
húzd az id t, a teljes olvadás, és némi s r södés 
után azon melegében töltsd kif zött, még forró 
üvegekbe. Fedd le egy réteg celofánnal, majd 
száraz dunsztban hagyd kih lni. Ezután a 
celofánra kenj szalicilt, fedd le egy másikkal, és jó szorosan kösd le."

Udv.: gyapo

gyapokuk at cfwpont.hu



More information about the Elektro-etc mailing list