[elektro-etc] hecsedli
gyapo
gyapo at freemail.hu
Thu Dec 3 14:54:31 CET 2009
>Eddig én is, és sanszos, hogy ezután is, csak
>ugye ott áll tonnaszám az alapanyag.
>Nagyon finom tud lenni!
"A csipkebogyók két végét levágjuk. Nem ajánlom
csipkedni, majd megtudod miért, ha mégis
kipróbálod. Megmosod alaposan, és felöntöd annyi
vízzel, amennyi ellepi. Felforralod, majd lassú t
zön, fed alatt puhára f zöd. Akkora lyukú sz r n
átpasszírozod, amin a magok nem tudnak átmenni,
de itt még nincs vége. Egy nagyon s r szitán még
átsz röd, (tüllszitán szoktam) hogy a csipke
szúrós kis szálkái ne menjenek át. Használj
gumikeszty t fent említett ok miatt. Iszonyatosan
tud fájni napokig-hetekig! Ha kész, a trutyit
újra odateszed rotyogni. Ha már elfogadhatóan s r
vé min síted, zutty bele a cukrot. Most már ne
húzd az id t, a teljes olvadás, és némi s r södés
után azon melegében töltsd kif zött, még forró
üvegekbe. Fedd le egy réteg celofánnal, majd
száraz dunsztban hagyd kih lni. Ezután a
celofánra kenj szalicilt, fedd le egy másikkal, és jó szorosan kösd le."
Udv.: gyapo
gyapokuk at cfwpont.hu
More information about the Elektro-etc
mailing list