[elektro-etc] pálinkafőzés

Erdos Zoltan silverst at axelero.hu
Thu Jan 11 20:48:13 CET 2007


megfelelo mennyisegu cukor hozzaadasaval barmibol lehet paleszt 
csinalni..:-)
Kostolj meg egy fenyo tulevelekbol keszitettett... nagyon finom tud 
lenni.. ha profi csinalja.. :-)
Persze vanak durva verziok is.. a lenyeg, hogy a cukor rasegit a 
cefrere..ha szukseges... :-)


Auth Gábor wrote:
> Halihó!
> 
> 2007. január 11. 16.37 dátummal Erdos Zoltan ezt írta:
> 
>>A boltosnal legy jo, kulonben firtatni kezdi, mire kell a sok cukor...:-)
> 
> 
>   Ezt a részt nem egészen értem... ha pálinkát akarsz kifőzni és párolni, 
> akkor abba nem kell cukor. Gondolom éppen azért akarsz házilag pálinkát 
> készíteni, mert gyümölcsből vagyis csak gyümölcsből készíted, nem úgy, mint a 
> kereskedelemben kapható pálinkák esetén... :)




More information about the Elektro-etc mailing list