[elektro-etc] pálinkafőzés
Erdos Zoltan
silverst at axelero.hu
Thu Jan 11 20:48:13 CET 2007
megfelelo mennyisegu cukor hozzaadasaval barmibol lehet paleszt
csinalni..:-)
Kostolj meg egy fenyo tulevelekbol keszitettett... nagyon finom tud
lenni.. ha profi csinalja.. :-)
Persze vanak durva verziok is.. a lenyeg, hogy a cukor rasegit a
cefrere..ha szukseges... :-)
Auth Gábor wrote:
> Halihó!
>
> 2007. január 11. 16.37 dátummal Erdos Zoltan ezt írta:
>
>>A boltosnal legy jo, kulonben firtatni kezdi, mire kell a sok cukor...:-)
>
>
> Ezt a részt nem egészen értem... ha pálinkát akarsz kifőzni és párolni,
> akkor abba nem kell cukor. Gondolom éppen azért akarsz házilag pálinkát
> készíteni, mert gyümölcsből vagyis csak gyümölcsből készíted, nem úgy, mint a
> kereskedelemben kapható pálinkák esetén... :)
More information about the Elektro-etc
mailing list